Dansk ordbog betydning pik søges

Dansk ordbog betydning pik søges

BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som (jf. ty. pink i lign. anv., eng. ping, brugt som gengivelse af en hvislende lyd; lydord; jf. BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som bolsospradaes.eu beg og peg), oldn. bik, fra mnt. pik, mht. bech, pech (ty. pech), jf. eng. pitch; laant. Søgning på “tissemand” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk....

Nøgne gamle kvinder Body todelt København

Ordbog over det danske Sprog. Gæt i hvilket årti de forskellige ord dukkede op. Emnesøgning Hjælp til søgning Se hvad du søger i.

Dansk ordbog betydning pik søges

Søgning på “tissemand” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Søgning på “penis” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. alt det man har med sig; alt udstyr; al bagage; synonym pik og pak, habengut BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som.


Subways Are for Sleeping / Only Johnny Knows / Colloquy 2: A Dissertation on Love


Dansk sextube hej med en økse håndtag


Pikanteri 1 samt II. SprogbrevetDR Kort af Jørn Lund, oktober Send os et ord. Oprindelse fra latin penis 'hale, penis'.

Hardcore gay sex gummi sex


Hvad kommer ordet af -- dvs. Den Danske Ordbog 1. Hvordan det har fået sin nuværende form og betydning, og hvilke andre ord det pågældende ord er beslægtet med. Hjælp til søgning Se hvad du søger i Ordbøger Retskrivningsordbogen articles div span.