Massage247 kronborg horsens

Hos Restaurant Det Ny Kronborg serverer vi retter af friske råvarer og altid med kvaliteten i top. ☏ Kontakt os for at høre mere, eller book dit bord i dag. Vores sjælfyldte lokaler byder velkommen til et univers af stil og, som uden tvivl vil falde i smag hos alle selskaber. Vi er beliggende i Horsens, mellem. Restaurant Det Ny Kronborg giver dig mulighed for levering af lækker mad lige til døren. Kontakt os ved bestilling, eller se vores mange retter her....

Gangbang Aalborg www pussygalores com

Det handler om suveræn mad, drikke - og ikke mindst hygge i vores restaurant. Vi er beliggende i Horsens, men kører gerne i områderne omkring Hedensted og Skanderborg. Sæson Mortens aften 17 Nytår Julen Har du spørgsmål til vores restaurant, ønsker du at reservere eller ønsker du at aftale et møde så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores spisested er centralt beliggende i Horsens, og fremstår med historiske rammer i vores gamle bindingsværkshus fra Find os på Facebook. Brug af cookies Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.


Restaurant Det Ny Kronborg giver dig mulighed for levering af lækker mad lige til døren. Kontakt os ved bestilling, eller se vores mange retter her. Vi holder sommerferie lukket fra den 9 juli - 2 August Begge dAge incl. ​. God Sommer. All Inclusive: ​Onsdag – Lørdag ( ved tilkøb af 1. Vores sjælfyldte lokaler byder velkommen til et univers af stil og, som uden tvivl vil falde i smag hos alle selskaber. Vi er beliggende i Horsens, mellem.


Har du spørgsmål til vores restaurant, ønsker du at reservere eller ønsker du at aftale et møde så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Find os på Facebook. Massage247 kronborg horsens at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Vi er også på Instagram. Både vores lune og kolde retter ankommer i separate termokasser, for at sikre de bedst mulige vilkår for madens kvalitet. Sæson Mortens aften 17 Nytår Julen Løvenørnsgade 5 Horsens Tlf.: Løvenørnsgade 5 Horsens Tlf.:

massage247 kronborg horsens