Sex i Danmark sex efter kejsersnit

sex i Danmark sex efter kejsersnit

Sex efter kejsersnit. Hej og glædelig jul:) idag er det en uge siden jeg fødte Mille og allerede nu kan jeg mærke lysten presser sig på:) i de 9 mdr jeg var gravid. Hvornår må jeg dyrke sex igen efter mit kejsersnit? Læs om hvornår du kan genoptage sexlivet i artiklen Sex efter kejsersnit her på Graviditet. dk. Graviditet, fødsel og et spritnyt spædbarn - det er store omvæltninger, ikke mindst for kvinden, der jo har lagt krop til. Det kan derfor tage sin tid og kræve en del..

Tabt bag en vogn Thai massage søborg

Selv om du er holdt helt op med at bløde, når I har samleje første gang, så kan der komme en lille smule blod bagefter. Pantherstock Hvis du har smerter i underregionerne, når du tager hul på sexlivet igen efter din fødsel, så kan det måske skyldes muskelspændinger. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Få lysten til sex tilbage. Grunden til du bliver anbefalet at vente er, at det mindsker risikoen for infektioner i underlivet. Til toppen af siden. Røde Prikker - Lille smule feber 38grader.

sex i Danmark sex efter kejsersnit

Nogle par har sex efter en uges tid, andre venter til kvinden har været til lægeundersøgelse ca. . Hvis du har fået et planlagt kejsersnit, er din krop knap så øm og træt, som efter en fødsel, om end du er bolsospradaes.euet. dk /bolsospradaes.eu. Hejsa.. ku godt tænke mig at hører hvornår i havde sex igen efter fødsel eller kejsersnit? Og gjorde det ondt.. min søn er 11 dage idag, og ville. hej.. jeg vil gerne hører om hvor lang tid der skal gå til man må dyrke sex med sin mand efter kejsersnit og hvornår skal man sta.

Læs mere fra 'Fødsel' Statistik for nyfødte drenge og piger Tjekliste — er jeg i fødsel? Slimhinden i livmoderen skal hele helt op og det tager tid. Så længe venter nybagte forældre. Typisk kan manden føle sig klar, hvor kvinden har brug for mere tid til at finde sig selv og rumme alt det nye. I har lige fået et barn og livet er vendt op og ned.
Sex under gravidteten er det altid en god ide?

Danske liderlige piger dyrepark billund


Sign in Already have an account? Efter du har født, har der sikkert været masser af velmenende råd, der minder dig om at træne din bækkenbund. By Supermor Started September 9, Den tid kan være svær for jer begge to. Oftest går der 4 til 5 måneder. Bliv medlem Har du glemt dit password?

sex i Danmark sex efter kejsersnit